آموزش طراحی وب

تبلیغاتــــ advertising

آخرین مطالب سایت آموزش طراحی وب


سپاهان درب
تصاویر: بازی های ارتش های جهان
شکایت پلیس از رفتار نامناسب یک نماینده مجلس
زمان نشست خبری برانکو و درخشان مشخص شد
حتما شما هم شنیدید که گوگل الگوریتم جستجوی طبیعیشو بروز کرده. البته گوگل قبلا هم به طور مرتب الگوریتمشو تغییر میداد و اصلاح می کرد و این چیزا تازگی نداره.

چیزی که اینجا مهمه، اینه که این بروزرسانی بزرگ که در اردیبهشت 1395 انجام شد، سایتهایی رو که برای نمایش روی دستگاه های تلفن همراه بهینه سازی نشده باشند، جریمه می کنه. این تغییر میتونه تأثیرات زیادی روی رتبه سایت ها بذاره. اگه سایتتون سازگار با موبایل نیست، شاید رتبه شما هم پایین بیاد. اما نترسید، ما کمکتون می کنیم که با یه سری تغییرات مانع این امر بشید.
برای درک بهتر قضیه باید تفاوت بین سایت موبایلی و سایت واکنش گرا رو بدونید.
سایت موبایلی – دو طراحی: دو دستگاه
طراحی موبایل
سایت های موبایلی خیلی وقته که هستن. الآن چند سالی میشه، و از زمان ظهور تبلت ها و گوشی های هوشمند ما شاهد سایت های سازگار با موبایل بودیم. اغلب اوقات دو تا سایت کاملا شبیه همند، فقط روی یکی از نسخه ها یه سری اصلاحات انجام شده و روی قالب سایت تغییراتی اعمال شده که جهت یابی، زیبایی و محتوا روی صفحه نمایش های کوچیک قابل استفاده باشن.
معمولا، مرورگر متوجه میشه که کاربر داره از گوشی هوشمند استفاده می کنه و در نتیجه نسخه موبایلی سایت رو باز می کنه که روی یه زیردامنه از دامنه اصلی مثل m.yourwebsite.com قرار داده. این یکی از روشهای نمایش سایت روی گوشی های هوشمنده و دیگه نیازی به زوم کردن سایت –که اوایل ظهور گوشی های هوشمند، کاربرهای این دستگاهها رو به ستوه آورده بود- نیست.
از نظر فنی، قبلا این روش روش خوبی به حساب میومد، اما با مهم تر شدن و پیچیده تر شدن محتوا یه روش بهتری بوجود اومد: طراحی سایت واکنشگرا (ریسپانسیو).
سایت واکنشگرا – یک طراحی: همه دستگاه ها
طراحی سایت واکنشگرا
به جای اینکه دو نسخه از سایت بسازیم و جهتیابی و کارهای هنری و محتوا رو تغییر بدیم و مناسب دستگاه های هوشمند کنیم، طراحی سایت واکنشگرا به طور دینامیکی و پویا به هر اندازه صفحه نمایشی واکنش میده و خودشو باهاش هماهنگ می کنه.
عناصر صفحه نمایش بر اساس رزولوشن دستگاه تغییر اندازه میدن، دوباره مرتب شده و ظاهر یا نامرئی میشن. تو این روش سایت طوری بهینه شده که همیشه، روی هر صفحه مجازی، بزرگ یا کوچیک، بهترین تجربه کاربری رو ارائه بده. بیشتر از روش "شخصی سازی تناسبات" برای نمایش سایت ما روی صفحه نمایش های مختلف – از کامپیوتر تا گوشی هوشمند- بهره میبره.
چیزی که جالبه اینه که شما قبلا هم احتمالا سایتهای واکنشگرا دیده باشید و ازشون استفاده کردید، اما هیچوقت متوجهش نشدید، چون همیشه اسیر محتوای سایت میشدید و توجهتون میرفت سمت محتوا، نه طراحی سایت.
هر چی جلوتر میریم، کاربرد این طراحی بیشتر میشه و گوگل هم داره بی سر و صدا این مد جدید رو تماشا می کنه.
گوگل – ارتباط و دسترسی
گوگل بیشتر تمایل داره محتوای مرتبط با سطح دسترسی آسان روی سایت ها فرستاده بشه. یعنی نه تنها محتوا باید خوب باشه، بلکه باید به راحتی کاربرها پیداش کنن. اینجاست که معلوم میشه باید طراحی واکنشگرا داشته باشید و معلوم میشه چرا گوگل انقدر روی واکنشگرا بود سایت ها تأکید داره. فرض کنید دو تا سایت هستن که از نظر محتوا رتبه یکسانی دارن، اما یکیشون واکنشگراست، گوگل از بین این دوتا، به احتمالا بالایی برای رتبه دهی جستجو سایت واکنشگرا رو انتخاب می کنه.
اگه میخواهید بیشتر راجع به بروزرسانی های اخیر گوگل، طراحی واکنشگرا و تست سازگاری با موبایل سایت بدونید، میتونید به مقاله های قبلی دارکوب مراجعه کنید.
شما
اگه متوجه شدید که سایتتون سازگار با موبایل نیست، نگران نباشید. ما اینجاییم که به سوالات شما جواب بدیم. باهامون تماس بگیرید، خوشحال میشیم بهتون کمک کنیم.


نویسنده این مقاله می باشد که از سال 1381 تا کنون در زمینه طراحی و بهینه سازی وب سایت فعالیت دارد.

منبع : http://sitedesign.joomir.com

خرید بک لینک


سایت پیش بینی وین بت

سایت  کازینو جت بت

پوکر آنلاین

توسط : ناشناس در تاریخ»۰۹ دی ۹۸ ، ۱۵:۱۷

بخش نظرات براي پاسخ به سوالات و يا اظهار نظرات و حمايت هاي شما در مورد مطلب جاري است.
پس به همين دليل ازتون ممنون ميشيم که سوالات غيرمرتبط با اين مطلب را در انجمن هاي سايت مطرح کنيد . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .
شما نيز نظري براي اين مطلب ارسال نماييد:
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
i> http://pnuna.avaxblog.com/
  • http://wp-theme.avaxblog.com/
  • http://niushaschool.avaxblog.com/
  • http://miiniikatahamii.avaxblog.com/
  • http://sheydaw-amirhoseiwn.avaxblog.com/
  • http://akhbar-irani.avaxblog.com/
  • http://tanzimekhanevadeh.avaxblog.com/